Welkom bij Delphinium Bloemen

Onze winkel is gevestigd in het Meander Medisch Centrum Amersfoort sinds juli 2018. We zijn begonnen met een klein assortiment. Als 18-jarige is het een hele stap om voor jezelf te beginnen, dus eerst voorzichtig aan begonnen. Al snel bleek er een groeiende vraag naar een groter assortiment.

Bloemen en cadeau's 

Onze bloemen zijn nog steeds heel belangrijk, maar inmiddels zijn onze sieraden, modeaccessoires, interieurdecoratie en onze trots het dealerschap van Maison Berger Paris ook niet meer weg te denken! Kwaliteit staat verder bij ons hoog in het vaandel. Ons motto is ook: 'Bent u tevreden, zeg het voort. Kan het beter, laat het ons persoonlijk weten!'

Delphinium Bloemen ziekenhuis Amersfoort

De locatie waar we gevestigd zijn, is speciaal en dat beseffen we ons ook echt. Vreugde en verdriet staan hier dicht bij elkaar. Ons streven is u in alle gevallen zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen. Onze winkel is er letterlijk een van een lach en een traan. Dat maakt onze locatie speciaal, en mijn werk ontzettend dankbaar en mooi, elke dag ben ik blij dat ik hier met passie mijn winkel mag hebben.

Assortiment bloemenwinkel ziekenhuis

Mocht u naar iets speciaals op zoek zijn en u kunt het niet vinden of wij hebben het niet in ons assortiment, laat het ons dan alstublieft weten. Wij zullen er indien mogelijk alles aan doen u verder te helpen. Onze winkel is helaas niet groter, dus meer past er niet in. Wij vinden dat ook best een beetje fijn, want zo houden we het knus en intiem, maar.... soms is het ook best lastig. Het zijn altijd moeilijke keuzes, wat we in ons assortiment opnemen. We hopen wel dat u nu iets beter weet wie we zijn, en willen u graag in onze winkel ontmoeten, of uw bestelling via de webshop, de e-mail of telefoon ontvangen!

Lieve groet,

Team Delphinium Bloemen & Cadeaus

Bestel bloemen


Vreugde en verdriet staan dicht bij elkaar

Vers van de veiling

Wij halen onze bloemen elke dag vers van de veiling, voor de mooiste arrangementen!

Accessoires

Wij verkopen de mooiste accessoires voor in huis van onder andere Home Society.

Heerlijke geuren

Wij zijn officieel dealer van Maison Berger Paris en hebben voor u de mooiste sets, en heerlijke geuren.