Zakelijk bestellen

Voor bedrijven die iets willen laten bezorgen in het Het Meander Medisch Centrum is een speciale inlog mogelijk. Met dit account kan op factuur worden besteld. Bestellingen worden gratis bezorgd in het ziekenhuis.

Online bestellen zakelijke klanten

Door het online servicesysteem op maat in te richten, en toe te lichten, ontzorgt FloraNL bedrijven en bloemisten. Heeft u ook bestellingen die landelijk bezorgd moeten worden. Dit is geen enkel probleem. Boeketten worden via het landelijke bloemistennetwerk FloraNL in heel Nederland bezorgd.

Enkele voordelen van MijnFloraNL:

  • Bestelgemak van bloemen & planten via online servicesysteem
  • Eenvoudig meerdere producten in één bestelling te plaatsen
  • Bedrijfslogo op tekstkaartje
  • Track & Trace van orders
  • Facturen digitaal en op maat

Inloggen MijnFloraNL


Bestel met een eigen account op factuur

Bloemen bestellen bedrijven

MijnFloraNL is een zeer gebruiksvriendelijke service, waarmee wij de (zakelijke) klanten meer gemak, zekerheid, transparantie, tijdswinst en substantiële besparingen op hun interne administratieve kosten kunnen bieden. FloraNL ondersteunt hierbij door maximale begeleiding in combinatie met het geoptimaliseerd servicesysteem MijnFloraNL.

Orders en facturatie

FloraNL staat daarbij voor de juiste prijs- en kwaliteitverhouding, zowel voor de deelnemende bloemist als voor haar klanten. Daarnaast is FloraNL volledig transparant. Door eigen beheer hebben bloemisten en klanten volledig inzage en overzicht van orders, facturen en gemaakte afspraken.

Neem contact op